Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Woerden Logo

Ontstoppen

WC verstopt Woerden

Wij verhelpen jouw wc verstopping

WOERDEN

WC verstopt Woerden?

WC verstopt Woerden? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas kan het iedereen wel eens overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Woerden? Bel gratis naar 0348 202 875 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voor je aan de slag gaat: het is slim om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Woerden Logo
Loodgieter ontstoppen Woerden afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Woerden op 0348 202 875.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc te zien? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen om het op te lossen.

In veel gevallen ligt de oorzaak bij de kronkel in de afvoer van de wc. Wanneer dit het geval is, is dit simpel op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Betreft het een groter object als een hele toiletrol? Gooi dit dan niet opnieuw in het toilet, maar gewoon in de daarvoor bestemde afvalcontainer.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0348 202 875

Ontstoppen afvoer Woerden
Ontstoppingsdienst Woerden

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen plaats in de leidingen? En worden deze hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is wasmiddel een goedwerkende methode. Dit is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe werkt dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Neem  vrijblijvend contact op met de vakmannen van Ontstoppen Woerden om jouw klus te bespreken 0348 202 875.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Hebben de bovenstaande methodes nog geen effect gehad? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Als eerst, maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Het gaat hierbij om het terugtrekken, doe dit met kracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan leiden tot een situatie die alleen maar erger wordt.

Ontstoppen Woerden Leiding
WC verstopt Woerden

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Woerden om jouw klus te bespreken 0348 202 875.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een toiletverstopping is helaas niet altijd zelf mogelijk. Af en toe ligt de oorzaak op een andere plek of is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Dat is de reden waarom wij, Ontstoppen Woerden, opgericht zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe verstoppingen in het riool, afvoer, wc en gootsteen.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat jouw verstopping snel wordt verholpen. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0348 202 875 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Woerden

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-woerden

WC verstopt

WC verstopt Woerden

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in Woerden of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Woerden. Wij zijn kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen. Maak direct een afspraak!

loodgieter-woerden-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Woerden? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-woerden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Woerden

Woon jij in Woerden en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-woerden-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Woerden en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Woerden.

Loodgieter Woerden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in het doucheputje? En woon jij in Woerden en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Woerden! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0348 202 875

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Woerden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Woerden