Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Woerden Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Woerden

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

WOERDEN

Afvoer verstopt Woerden?

Afvoer verstopt Woerden? Het vinden van goede oplossing voor een verstopte afvoer kan verwarrend zijn. Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0348 202 875 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Woerden

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Woerden? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Woerden, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Waar de verstopping ook zit, Ontstoppingsdienst Woerden lost het op! Wij zijn te bereiken via 0348 202 875 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Woerden Logo
Loodgieter ontstoppen Woerden afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je te maken hebt met een afvoer die niet goed doorloopt, is de kans zeer aannemelijk dat je te maken hebt met een verstopping. In een aantal gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Lukt het niet om je afvoer te ontstoppen? Of laat je het liever door iemand doen met jarenlange ervaring? Dat begrijpen we. Bel ons voor een snelle service op 0348 202 875. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Veel verstopping vinden plaats, doordat de afvoer van een elektrisch apparaat (denk aan een vaatwasser of wasmachine) geblokkeerd worden. In veel van de gevallen ligt het probleem dan ]bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Veel filters zijn eenvoudig te verwijderen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze weer volledig opgedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Woerden
Afvoer verstopt Woerden

Sifon

Sifon legen

De kans is zeer groot dat je afvoer is voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kun je dit probleem zelf verhelpen? In veel van de gevallen kan je de sifon eenvoudig loshalen en daarna het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (ook wel soda) zeer goed kan werken op het moment dat een specifieke afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat raden we je aan dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Woerden Leiding
Riool ontstoppen Woerden graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Hiermee zorg je ervoor dat het vuil binnen in de leiding loskomt.

Wil je hulp bij het ontstoppen van jouw afvoer? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Woerden om jouw klus te bespreken met onze experts via 0348 202 875.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Wanneer je denkt dat je de verstopping hebt verholpen, kun je de veer weer rustig uit de afvoer verwijderen.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan heb je de verstopping opgelost!

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0348 202 875. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Woerden
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoerverstopping kan op vele verschillende manieren worden veroorzaakt. Bijvoorbeeld op het moment dat er vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen worden doorgespoeld.

Een andere optie is een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de breuk van de leiding. Hierdoor kan er na verloop van tijd geen water meer langs, wat uiteindelijk leidt uiteindelijk tot een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil jij hier zo snel mogelijk van af komen? Bel dan direct naar 0348 202 875.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden het voorkomen van een verstopping beter dan genezen. Daarom vinden wij de staat van de afvoer erg belangrijk. Je kunt hier zelf aan bijdragen, door goed te letten op wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0348 202 875.

Loodgieter Woerden Ontstoppen
WC ontstoppen Woerden

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

Wij hanteren gaan vaste prijs per verstopping. Onze prijs is afhankelijk van verschillende dingen. Zo hangt de prijs af van het gereedschap wat gebruikt moet worden, hoe lang het duurt, et cetera.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0348 202 875.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-woerden

WC verstopt

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in Woerden of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Woerden. Wij zijn kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen. Maak direct een afspraak!

loodgieter-woerden-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Woerden

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Woerden? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-woerden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Woerden

Woon jij in Woerden en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-woerden-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Woerden en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Woerden.

Loodgieter Woerden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in het doucheputje? En woon jij in Woerden en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Woerden! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Woerden

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Woerden en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0348 202 875.

Verstopping Woerden

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Woerden

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Woerden Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Ontstoppen Woerden. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Woerden

Bij ons heeft Ontstoppen Woerden de meerdere verstoppingen in het riool verholpen. Wij zijn heel blij met de geleverde services. Goed werk!

SV Woerden

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Woerden.

Brandweer Kazerne Woerden

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0348 202 875

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Woerden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Woerden