Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Woerden Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Woerden

Wij verhelpen jouw riool verstopping

WOERDEN

Riool ontstoppen Woerden?

Riool ontstoppen Woerden? Heb je te maken met een verstopping in het riool? Dit is erg vervelend. De beste manier om een riool te ontstoppen is door het probleem direct aan te pakken. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (geur)overlast. Helaas kan het oplossen van een rioolverstopping erg vervelend zijn. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe verhelp ik de verstopping?

Het is begrijpelijk dat je vragen hebt. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0348 202 875 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Woerden staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Op het moment dat je een verstopping wilt verhelpen, is de eerste vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Wanneer dit het geval is, doe je goed aan Ontstoppen Woerden in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij kunnen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon zorgen. Op zijn beurt zorgt dit weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Je kunt een rioolverstopping opsporen door in elke aansluiting een emmer water leeg te gooien. Ontstaat er een draaikolk? Dan is de afvoer niet verstopt.

Blijft het water staan? Dan heb je weldegelijk te maken met een verstopping. In dit geval kun je het beste bellen met 0348 202 875 om jouw situatie te bespreken.

Ontstoppen Woerden Logo
Loodgieter ontstoppen Woerden afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een erg krachtige manier is een ontstopping met een hogedrukreiniger. Tegelijkertijd is dit ook een zeer risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Ga je toch wel aan de slag met een hogedrukreiniger? Zorg er dan voor dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Het zou natuurlijk zonde zijn als je hele badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe kun je dit doen? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan, om te voorkomen dat het water makkelijk uit de afvoer kan komen. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Woerden op 0348 202 875.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer de verstopping in het riool is ontstaan door iets als een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0348 202 875.

Ontstoppen afvoer Woerden
Ontstoppingsdienst Woerden

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Maak voor je begint de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Druk de ontstopper vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de ontstopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de ontstopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het idee dat je de verstopping succesvol hebt ontstopt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0348 202 875.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al regelmatig genoemd voor het ontstoppen van een riool. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda alleen kan ook zeer effectief zijn bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Woerden op 0348 202 875.

Ontstoppen Woerden Leiding
Riool ontstoppen Woerden graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Wij raden het gebruik van ontstoppingsmiddelen van bouw- of supermarkten af. Veel bouw- en supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen beschadigingen in de afvoer aanbrengen. Deze middelen kunnen namelijk chemicaliën bevatten die een bijtende werking hebben op binnenkant van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Woerden op 0348 202 875.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het niet om je riool zelf te ontstoppen? Neem dan contact op met de ontstoppers van Ontstoppen Woerden! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woon jij in Woerden en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0348 202 875.

Graven riool Woerden

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-woerden

WC verstopt

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in Woerden of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Woerden. Wij zijn kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen. Maak direct een afspraak!

loodgieter-woerden-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Woerden? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-woerden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Woerden

Woon jij in Woerden en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-woerden-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Woerden

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Woerden en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Woerden.

Loodgieter Woerden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in het doucheputje? En woon jij in Woerden en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Woerden! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Woerden

Heb jij te maken met een verstopping in jouw riool? Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0348 202 875.

Partners: riool.startbeurs , riool.web-directory , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.linkjespagina , riool.vinddirect 

Verstopping Woerden

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Woerden!

Riool Woerden

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Woerden Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Ontstoppen Woerden. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Woerden

Bij ons heeft Ontstoppen Woerden de meerdere verstoppingen in het riool verholpen. Wij zijn heel blij met de geleverde services. Goed werk!

SV Woerden

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Woerden.

Brandweer Kazerne Woerden

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0348 202 875

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Woerden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Woerden